logo certificare energetica termografierewww.certificareenergetica.ro, www.termografiere.rowww.certificateenergetice.info, www.termografiere.rowww.certificareenergetica.info, www.termografiere.roContact www.certificareenergetica.info, www.termografiere.ro

          Auditul energetic al cladirilor existente reprezinta activitatea de identificare a solutiilor tehnice de modernizare (reabilitare) energetica a anvelopei cladirii si instalatiilor aferente în vederea satisfacerii exigentelor de performanta necesare.

- citeste mai mult -
        PREZENTARE  


          Intr-o piata relativ noua, aceea a auditului energetic, Auditenergetic Consulting S.R.L. Bucuresti s-a impus datorita oamenilor ce au stat la baza acestei firme si tehnologiei de inalta clasa folosite.

          Cu puncte de lucru in Galati, Braila, Tulcea, Constanta, Focsani, compania noastra se situeaza in topul auditorilor energetici, recompensa noastra fiind recunostinta clientilor nostri.

          Portofoliul Auditenergetic Consulting S.R.L. Bucuresti este format din sute de certificate de performanta energetica eliberate atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice: banci, companii de dezvoltare imobiliara si chiar unor institutii publice.

          De aceea te invitam sa apelezi cu incredere la serviciile companiei noastre, procentajul maxim de feedback-uri pozitive recomandandu-ne si dandu-ne dreptul de a ne considera cei mai buni in domeniu.

 

certificat energetic
        DE CE AUDIT ENERGETIC


Ca sa stiu exact performanta energetica a cladirii.

Sa stiu exact ce consumuri si ce costuri de exploatare (intretinere) am.

Ca sa pot lua decizii in cunostinta de cauza daca este necesara reabilitarea termica a cladirii

Sa pot alege solutia optima de interventie energetica pe baza indicatorului cost /beneficiu


        CONTACT

      Ne puteti contacta la unul dintre reprezentantii zonali din Bucuresti, Galati, Braila, Focsani, Ialomita, Tulcea.
link contact
Toate drepturile rezervate:
termografiere.ro
certificareenergetica.info
abcgraph - addstudio - design si creatie grafica