logo certificare energetica termografierewww.certificareenergetica.ro, www.termografiere.rowww.certificateenergetice.info, www.termografiere.rowww.certificareenergetica.info, www.termografiere.roContact www.certificareenergetica.info, www.termografiere.ro

          Auditul energetic al clădirilor existente reprezintă activitatea de identificare a soluţiilor tehnice de modernizare (reabilitare) energetică a anvelopei cladirii şi instalaţiilor aferente în vederea satisfacerii exigenţelor de performanţă necesare.

- citeste mai mult -
        CERTIFICAT ENERGETIC  


          Directiva europeana 91/2002/CE privind performanta energetica a cladirilor a fost transpusa in legislatia romana prin legea 372/2005, conform careia pentru toate cladirile, la punerea in functiune sau in momentul vinderii sau inchirierii acestora, este obligatorie prezentarea  CERTIFICATULUI DE PERFORMANTA ENERGETICA (CPE).

          Certificatul energetic este un document tehnic care prezinta, intr-un mod sintetic si unitar, performanta energetica a cladirii, cu detalierea principalelor caracteristici ale constructiei si a instalatiilor aferente acesteia (incalzire, apa calda, climatizare, ventilatie naturala sau mecanica) rezultate din analiza termica si energetica. CPE are ca scop, pe langa oferirea de informatii despre performanta energetica a cladirii si instalatiilor aferente acesteia, si imbunatatirea conditiilor de igiena si confort termic.

          Un alt scop  este identificarea si  reducerea pierderilor energetice, reducerea consumului de combustibili si energie electrica folosite, precum si reducerea emisiilor de CO2.

certificat energetic

          Pornind de la caracteristicile reale ale sistemului constructie  –  instalatii aferente, certificatul energetic incadreaza cladirea in clase de performanta energetica si de mediu si acorda locuintei o nota energetica care ofera proprietarului, chiriasului sau cumparatorului, informatii privind consumul real de energie.

       Dintre multele calitati ale unei locuinte sau constructii cu alta destinatie, aceea de a consuma putina energie pentru asigurarea confortului termic interior  nu este deloc de neglijat, caci un consum de energie redus inseamna cheltuieli de intretinere mai mici.

       CPE va duce la determinarea corecta a pretului unei locuinte, pretul acesteia depinzand in mare masura de marimea consumului de energie termica, electrica si gaze naturale.


Pentru a vizualiza un model de CERTIFICAT DE PERFORMANTA ENERGETICA, click aici!
        DE CE AUDIT ENERGETIC


Ca sa stiu exact performanta energetica a cladirii.

Sa stiu exact ce consumuri si ce costuri de exploatare (intretinere) am.

Ca sa pot lua decizii in cunostinta de cauza daca este necesara reabilitarea termica a cladirii

Sa pot alege solutia optima de interventie energetica pe baza indicatorului cost /beneficiu

Sa pot optimiza consumurile si costurile cu energia consumata de cladire.

Sa nu mai platesc pierderile de energie

Sa realizez economii; cea mai mare avere nu este cea  pe care o castigi, este cea pe care nu o pierzi.

Sa contribui, prin consum redus de energie, la calitatea mediului.

Sa respect legislatia, inclusiv normele europene.


        CONTACT

      Ne puteti contacta la unul dintre reprezentantii zonali din Bucuresti, Galati, Braila, Focsani, Ialomita, Tulcea, Constanta, Prahova, Valcea.
link contact
Toate drepturile rezervate:
termografiere.ro
certificareenergetica.info
abcgraph - addstudio - design si creatie grafica